Vinkkejä parhaan robotti-imurin valintaan verkkokaupasta

Nykyään modernit verkkokaupat ovat täynnä erilaisia robotti-imureita, jotka helpottavat hektistä arkea elävän perheen elämää merkittävällä tavalla - etenkin, jos perheessä on lemmikkieläimiä ja pieniä lapsia! Mutta kuinka sitten valita omaan perheeseen parhaiten sopiva robotti imuri tästä robotti-imureiden valtavasta viidakosta? Lue artikkelimme ja nappaa parhaat robotti-imurin valintaan liittyvät vinkkimme talteen!

Valitse käyttötarkoitus edellä

On tärkeää, että robotti-imuri valitaan ennen kaikkea sen käyttötarkoituksen mukaan! Jos perheessä on esimerkiksi pitkäkarvaisia lemmikkieläimiä, on erityisen tärkeää varmistaa etukäteen, että kotiin hankittava imuri selviää tällaisesta karvasotkusta. Esimerkiksi lapsiperheessä lattiat saattavat kaivata usein myös pesua, joten moppaavalle imurille voi olla suuri tarve. Tällaisessa tilanteessa kannattaa valita riittävän tehokas moppaava imuri, joka selviää myös lapsen lattialle jättämistä sosetahroista!

Teknologiaa vai yksinkertaisuutta?

Riippuu robotti-imurin käyttäjän persoonallisuudesta ja imurin käyttötarkoituksista, kuinka paljon teknisiä ominaisuuksia imurilta vaaditaan. Osa käyttäjistä suosii mahdollisimman teknisiä imureita, jotka on mahdollista esimerkiksi ajastaa imuroimaan koti automaattisesti juuri silloin, kun käyttäjälle parhaiten sopii. Näin imuri voi työskennellä esimerkiksi työpäivän tai lenkin aikana häiritsemättä lainkaan perheen elämää. Kun perhe on kotona, on imuri laturissaan latautumassa seuraavia siivoushaasteita varten ja kun koti on tyhjä, siivoaa imuri kotona kaikessa rauhassa perheen kanssa. Voi sitä ihanaa tunnetta, kun tulee kotiin, jossa on puhdasta ja siistiä!

Toisaalta osa käyttäjistä suosii mahdollisimman yksinkertaisia vaihtoehtoja. Heille riittää, että imuri on mahdollisimman helppo napsauttaa päälle ja että se tekee työnsä moitteetta. Esimerkiksi vanhukselle mahdollisimman yksinkertainen robotti-imuri on yleensä paras valinta, sillä imurin yksinkertaisten käyttöominaisuuksien ansiosta käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Vanhenemisen myötä uusien asioiden oppiminen usein hidastuu ja kovin teknisten laitteiden käyttäminen voi tuntua vieraalta. Kun riittää, että imurin vain napsauttaa päälle, sopii imurin käyttö mahdollisimman hyvin vanhuksen arkeen!

15 Nov 2022